Sponsors

Het gaat niet best met de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven.

11 december 2018 10:15


Tegen middenmoter Tigers Roermond werd vrijdagavond in de slotfase met 1-2 verloren. De rode lantaarn komt in zicht

ZVV Eindhoven is aan een wisselvallig seizoen bezig. De verwachtingen waren aan het begin van dit seizoen hooggespannen. Na een goede start met vier punten uit drie duels kwam vanaf oktober de klad erin. Tegen Tigers Roermond speelde de Eindhovenaren zeker niet slecht. Door de enorme drang naar voren loopt het daardoor wel eens in het mes van de tegenstander. Zo ook vrijdagavond.

Het was in sporthal Genderbeemd weer eens een ouderwets avondje ZVV. Spanning, sensatie en een continue jagende thuisploeg. ZVV trad aan zonder de geschorste Umur Agir en aanvoerder Bilal Achenteh (geblesseerd).

In de eerste minuut keek de thuisploeg al tegen een 0-1 achterstand aan. De gehele eerste helft joeg de ploeg van coach Imad Bouazzaoui in hoog tempo op de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk in de 16e minuut. Ieljas Achenteh schoot de 1-1 hoog tegen de touwen. In de tweede helft had ZVV moeten doordrukken. Het had pech dat vlak na de 1-2 van de bezoekers paal en lat tot twee keer toe in de weg stonden.

In de slotfase ging het er regelmatig stevig aan toe. Vlak voor tijd werd ZVV-coach Imad Bouazzaoui in het heetst van de strijd naar de tribune verwezen. Terwijl de gelijkmaker in de lucht hing, bleef het, 1-2.

Bron: Eindhovensdagblad

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!