Sponsors

zaalvoetbal eredivisie futsal

DE JEUGDOPLEIDING VAN ZVV EINDHOVEN IS PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN HOOFDTRAINER VOOR DE JO15

8 oktober 20:45  Onze jeugdteams trainen op woensdagavond en/of vrijdagmiddag/avond (in overleg bespreekbaar). Op zondag spelen zij competitiewedstrijden en of zijn er ook trainingen. meer »

411x gelezen

ZVV EINDHOVEN ZIET AF VAN NACOMPETITIE EN GAAT ZICH RICHTEN OP DE JEUGD

18 april 17:15  EINDHOVEN 18 APRIL 2019: ZVV Eindhoven heeft besloten om af te zien van de nacompetitie. Ondanks de behaalde resultaten van de afgelopen wedstrijden wil de vereniging een sportieve stap terug doen. Als uiting vanuit de KNVB zal er gemeld worden dat wij niet zijn komen opdagen voor de wedstrijd, dit heeft te maken met het late tijdstip van terugtrekking. meer »

391x gelezen

Talent dagen voor jeugd 11 t/m 16 jaar op zondag 28 april en 5 mei

11 april 11:30  Droom je van een professionele carrière in het zaalvoetbal? Grijp je kans en neem deel aan de talentendagen van ZVV Eindhoven.meer »

441x gelezen

ZVV Eindhoven definitief in nacompetitie voor handhaving

10 april 17:15  De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven zijn aan directe degradatie ontsnapt. De Eindhovenaren hielden zelf aan het duel tegen Groene Ster een punt over (5-5). Hekkensluiter Zeemacht ging met een 8-0 nederlaag bij ASV Lebo de bietenbrug op.meer »

269x gelezen

Grote stap voorwaarts ZVV Eindhoven in strijd tegen degradatie

31 maart 16:30  Met een 2-5 overwinning bij Zeemacht is de nacompetitie voor de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven beduidend dichterbij gekomen. De winst werd voor de poorten van de hel weggesleept. Directe degradatie lijkt voor de Eindhovenaren nu waarschijnlijk afgewend.meer »

314x gelezen

Grote winst ZVV

25 februari 10:00   Hekkensluiter ZVV Eindhoven verliet de laatste plaats na een fraaie 7-1 overwinning op Feyenoord Futsal. meer »

650x gelezen

Het gaat niet best met de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven.

11 december 10:15  Tegen middenmoter Tigers Roermond werd vrijdagavond in de slotfase met 1-2 verloren. De rode lantaarn komt in zichtmeer »

771x gelezen

Tinus Smulders Gehuldigd tot Erelid van ZVV Eindhoven

4 december 20:45  "Onze Tinus" is tijdens de jaarlijkse verenigingsdag gehuldigd tot Erelid van ZVV. Dit gebeurde wel is waar al in de zomer, maar tot onze grote spijt is er niks gecommuniceerd via onze website. Dit willen wij bij deze recht trekken. Tinus, namens het bestuur Sorry voor de vertraging. meer »

667x gelezen

Eerste verlies ZVV Eindhoven in de Lichtstadderby

3 november 12:15  De Lichtstadderby werd een gemakkelijke prooi voor FC Eindhoven. Het team van coach Jan Vogels liet rivaal ZVV Eindhoven verdiend achter zich, 2-8.meer »

676x gelezen

A.S. vrijdag 14 september: Eerste thuiswedstijd in de Eredivisie zaalvoetbal

13 september 16:00  Zoals jullie weten speelt het 1e van ZVV Eindhoven aankomend seizoen in de eredivisie!meer »

1088x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!