Sponsors

De Club

ZVV Eindhoven is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen FC Meerhoven en FCG Eindhoven. Gepakt door het zaalvoetbalvirus is de club door toedoen van alle betrokkenen de afgelopen jaren snel gegroeid. Waar binnen enkele jaren na oprichting het vaandelteam met regionale spelers de Nederlandse zaalvoetbaltop heeft weten te bereiken, en doorstroming vanuit het groeiende aantal jeugd leden een belangrijk onderdeel zal zijn voor de vereniging, draagt ZVV Eindhoven ook op maatschappelijk gebied haar steentje bij. 

Niet alleen vanwege het hoge spelniveau is ZVV Eindhoven populair. Ook de sfeer, 
de goede organisatie en de uitstekende accommodatie(s) worden geroemd. ZVV 
Eindhoven biedt aan vele jongeren en volwassenen een prima gelegenheid om zich 
sportief uit te leven. Met een uitstekende begeleiding en vele nevenactiviteiten 
vervult ZVV Eindhoven bovendien een maatschappelijke functie.

Er is in de afgelopen jaren een goede samenwerking opgezet met diverse lokale partijen, o.a. Gemeente Eindhoven, woningbouwcoorperaties Trudo en Woonbedrijf, Sportbedrijf De Karpen, bewonersorganisatie OOG (Overkoepelend Orgaan Genderdal), enz. en er is betrokkenheid geweest van de vereniging in diverse maatschappelijke projecten. Het maatschappelijk doel van ZVV EIndhoven is het bevorderen van sportparticipatie in achterstandswijken. De spelers en technische staf van de vereniging zet zich ook in met actieve hulp en ondersteuning bij diverse wijkprojecten. Naast de samenwerking met de lokale partijen is er ook een goede samenwerking met de KNVB, ZONmw (valt onder Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

ZVV Eindhoven weet dankzij de expertise binnen de club en het jongerenwerk vanuit Lumens in de buurt, naast het sporten, jongeren in te laten zien dat, door middel van hard werken, je iets moois kan bereiken (3 achtereenvolgende kampioenschappen van het vaandelteam). Hiernaast is er veel aandacht voor het bijbrengen van normen en waarden, respect en eerlijkheid, maar ook het leren om samen te werken en om zelf initiatieven te nemen om doelstellingen te bereiken. ZVV Eindhoven neemt met 3 seniorenteams en 2 jeugdteams deel aan de verschillende KNVB competities. 

                                                        - Sporthal Genderbeemd -
             Hier speelt ons eerste team haar thuiswedstrijden op vrijdag in de Eerstedivisie

                


                                                           - Sporthal de Hangar -
        Onze jeugd en seniorenteams spelen hun thuiswedstrijden op zondag- en vrijdag

         

Via de website van ZVV Eindhoven, onze Facebook en Twitter pagina kunt u zich een beeld vormen van onze club. Wilt u zelf ervaren hoe zaalvoetbal beleefd kan worden? Dan nodigen wij u graag uit om één van onze wedstrijden te bezoeken. U bent van harte welkom om de thuiswedstrijden van zowel ons eerste elftal in sporthal Genderbeemd aan de Sterkenburg 616 te Eindhoven, alsmede de wedstrijden van onze jeugdteams en overige seniorenteams te komen bekijken in sporthal 'De Hangar' aan Meerbos 4 te Eindhoven. Het Bestuur
ZVV Eindhoven

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!