Sponsors

Sponsor worden?

Voor u als ondernemer is ZVV Eindhoven de vereniging bij uitstek voor hospitality. Een goede band met uw huidige klanten en het aangaan van relaties met potentiële klanten en partners is van groot belang om te kunnen (blijven) floreren. ZVV Eindhoven biedt ondernemers de mogelijkheid om in een ontspannen en persoonlijke sfeer uw relaties te ontmoeten en te vermaken met top zaalvoetbal.

Hospitality mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

Bijwonen/ hosten businessavond bij thuiswedstrijden in de businesslounge van Sporthal Genderbeemd
Businessseats
Clinics voor uw bedrijf
Organisatie bedrijfstoernooi
Wedstrijdarrangementen
Bereik de Eindhovenaren

Als topsportvereniging geniet ZVV Eindhoven de nodige aandacht. Neem daarbij de sportieve topprestaties en maatschappelijke betrokkenheid en u zult begrijpen waarom de vereniging per maand veel Eindhovenaren bereikt. Niet alleen de wedstrijden worden in sporthal 'Genderbeemd' goed bezocht, maar ook online worden zij genieten wij erg veel exposure. 

Op zvveindhoven.nl vinden fans en geïnteresseerden het laatste nieuws, interviews, wedstrijdverslagen en veel meer. Veel toonaangevende zaalvoetbalsites nemen het nieuws van de vereniging over. De website wordt door veel media gezien als een aanvulling op het succes van de vereniging. Dit zorgt ervoor dat ZVV Eindhoven wekelijks in de media te vinden is.

ZVV Eindhoven is hierdoor een geschikt en effectief kanaal om uw bedrijf/ product/ boodschap over te brengen.

Communicatieve mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

Naamskoppeling maatschappelijk project of zaalvoetbal academie
Vermelding op het tenue
Boarding met uw bedrijfsinformatie

Zoals u hebt kunnen lezen, kan de topsport zaalvoetbalvereniging ZVV Eindhoven u veel bieden. Uiteraard zijn de genoemde voorbeelden slechts een selectie van de grote hoeveelheid mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. 

Geinteresseerd? Laat uw gegevens hier achter* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!