Sponsors

Lid worden

Op welke manier kan ik lid worden van de vereniging

Wanneer er contact opgenomen is met de genoemde contactpersonen per afdeling zullen zij waarschijnlijk een afspraak maken om de inschrijving rond te maken. Belangrijkste deel van dit proces is het invullen van een inschrijfformulier van de vereniging ZVV Eindhoven. Indien alles goed is ingevuld door het nieuwe lid en de contactpersoon kan er een bondsnummer bij de KNVB worden aangevraagd. Zodra dit binnen is, is het nieuwe lid gerechtigd om uit te komen in officiële, door de KNVB georganiseerde wedstrijden.


Wat kost dat

Allereerst natuurlijk de contributie die ZVV Eindhoven van haar leden int. De hoogte van de contributies voor het seizoen 2018/2019 (per geheel seizoen) kunt u opvragen bij onze secretaris.

De contributie wordt sinds het seizoen 2018/2019 in 1 keer per 1 augustus via automatische incasso van het opgegeven bankrekeningnummer afgeschreven. Het is niet mogelijk om per accept- giro te betalen. Contant betalen of een betalingsregeling treffen kan altijd, mits dit op tijd wordt aangegeven bij de ledenadministratie (engin@zvveindhoven.nl). Het rekeningnummer waarop betaald kan worden:             NL96 ABNA 0404692435 (ABN Amro) ten name van ZVV Eindhoven.


Wat krijgt u als lid van ZVV Eindhoven

Naast het lidmaatschap van de KNVB, wat recht geeft op deelname aan door de KNVB georganiseerde wedstrijden en hiermee verzekering door de KNVB voor ongevallen tijdens wedstrijden en trainingen, krijgt u diverse zaken speciaal voor leden van ZVV Eindhoven. (Met uw lidmaatschap van ZVV Eindhoven krijgt u gratis toegang tot alle wedstrijden van het eerste elftal van ZVV Eindhoven). 

Naast deze algemene zaken worden er binnen ZVV Eindhoven diverse activiteiten en maatschappelijke initiatieven georganiseerd waar u als lid aan mee kunt doen. Wanneer deelname hieraan geld kost dan is het meestal zo dat de grootste kosten voor de rekening van ZVV Eindhoven zijn genomen.

Indien u na het lezen hiervan nog vragen over het een en ander hebt kunt u altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden of een e-mail sturen naar engin@zvveindhoven.nl

 

Wij wensen u veel succes en plezier bij ZVV Eindhoven!

Inschrijven als clublid van ZVV Eindhoven
Kies bestandWijzigVerwijder
Ter verificatie van leeftijd en om aan te melden bij de KNVB (vanaf 16 jaar)
hebben wij ook de volgende gegevens nodig.
(Gegevens zullen wij vertrouwelijk behandelen)
* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!