Sponsors

ZVV Eindhoven blameert zichzelf tegen hekkensluiter 5-3 (1-3)

zvv Den Haag 1 (zaal)

5 - 3

ZVV Eindhoven 1 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Eredivisie Eredivisie

Datum

22 januari 2016 21:30

Scheidsrechter

Kool, R.H.A.J.

Accommodatie

Hoge Veld (Den Haag)
Panamaplein 30
2548 HJ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3099281


ZVV Eindhoven is er niet in geslaagd om de sensationele overwinning op 't Knooppunt een goed vervolg te geven. Op bezoek bij ZVV Den Haag werd er net zoals thuis tegen de Hagenaars verloren. Dit keer was de hekkensluiter met 5-3 te sterk.

ZVV Eindhoven begon uitstekend aan de wedstrijd en speelde eigenlijk een puike eerste helft. Het wist kans op kans te creëren en de gastheren hadden nauwelijks iets in de melk te brokkelen. ZVV Eindhoven kwam op een comfortabele 0-3 voorsprong (2x Bilal Achenteh en Kamal el Hassani) en er leek geen vuiltje aan de lucht voor ZVV Eindhoven. ZVV Den Haag wist kort voor het rustsignaal nog iets terug te doen, en de spanning leek weer een beetje terug.

De rollen in het tweede bedrijf waren omgedraaid. ZVV Den Haag was veel scherper en bij de Eindhvoenaren leek niets meer te lukken. Binnen mum van tijd kwam het terug tot 3-3. De Hagenaars wisten zelfs op voorpsrong te komen en na 2x geel en dus rood voor Marwan Rebbah bleek het dilemma helemaal compleet te worden voor de Eindhovenaren. ZVV Eindhoven wist echter stand te houden in die fase en het kreeg in de slotfase nog een uitgelezen mogelijkheid om in elk geval een punt aan het duel over te houden. ZVV Eindhoven kreeg namelijk een penalty, maar helaas wist Appie Azmani deze niet te verzilveren. ZVV Eindhoven probeerde het in de ultieme slotfase nog met een 5e veldspeler maar helaas pakte dit niet goed uit. Een Eindhovense aanval werd onschadelijk gemaakt en de bal werd 13s voor tijd in het lege Eindhovense doel geschoten.

ZVV Eindhoven verliest opnieuw van de hekkensluiter, en daarmee is de overwinning van vorige week op het 't Knooppunt eigenlijk weer in het niet gedaan. Zaterdagavond komt Groene Ster uit Vlissingen op bezoek in Eindhoven. Hopelijk kan den wel de winst worden binnen gesleept.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!